Общо десет души са задържани при извършената специализирана полицейска акция 

...
Общо десет души са задържани при извършената специализирана полицейска акция 
Коментари Харесай

МВР отчете 10 арестувани в Пазарджик

Общо 10 души са арестувани при осъществената профилирана полицейска акция  в Пазарджишка област, заяви представителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Проверени са 1061 индивида, 1074 моторни транспортни средства, седем пункта за изкупуване на железни боклуци, осем автоморги и сервизи, осем заложни къщи и 43 търговски обекта (павилиони, магазини, кафенета, питейни и увеселителни заведения). За открити закононарушения са формирани 16 досъдебни производства, като в тази връзка са арестувани 10 индивида за период от 24 часа. Съставени са 77 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

Екипи от група " Криминална полиция " при районно управление (на МВР) – Септември направиха инспекции в хранителни магазини, намиращи се на територията на град Септември и беловското село Мененкьово. В тях органите на реда откриха и иззеха описи с имена на хора и парични суми против тях, посочи Стоянов. И на двете места са осъществени огледи от дежурна група при Районното ръководство в Септември. Задържани са притежателите и на двата обекта – жена на 67 години от Септември и мъж на 71-години от село Мененкьово. По случаите са формирани досъдебни производства.

Екипи на бранш " Противодействие на икономическата престъпност " при ОДМВР – Пазарджик също се натъкнали на сходни описи при инспекция на магазин в Ракитово, който бил стопанисван от частна компания. Задържан за период от 24 часа е 39-годишният притежател на комерсиалния обект. По случая е формирана кореспонденция.

Полицейската интервенция е осъществена по предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и е обвързвана с противодействието на престъпността и опазването на публичния ред. В нея участваха чиновници от структурите на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, а също по този начин екипи от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР